Välkommen till TB fastighetsbolag!
Välkommen till TB fastighetsbolag!

Bli inspirerad med vår köksväljare

Äntligen! En ny adress. En ny väg till jobbet. Du har hittat en plats där du vill bo och har valt en bostad från TB Bostad. Nu har du en hel del roligt framför dig. Du ska välja färg och material som gör att du för det boende du önskar. Med de valmöjligheter vi erbjuder kan du vara säker på att få ett tidlöst och smakfullt hem många år framöver.

Framför dig har du nu vår köksväljare, där du ges möjlighet att testa olika material och färger på luckor, bänkar, stänkskydd, handtag, golv och vitvaror, så att du kan få en känsla av vilket uttryck ditt nya kök kommer att få.

Köksuppställningen är generell, en med fläktkåpa och en med inbyggd fläkt med fläktskåp för att des ska kunna gälla alla våra projekt, välj den sida som gäller just ditt boende. OBS att våra olika projekt kan ha något olika val. Se vår köksväjare som ett bra komplement och utgår från just ditt boende.

I din projektfolder hittar du hur just ditt kök ser ut, med projektets specifika standard och tillval och där gör du sedan också dina val.