Välkommen till TB fastighetsbolag!
Välkommen till TB fastighetsbolag!

Ängby Kulle

Ängby Kulle

Välkommen till Ängby Kulle
Information

Välkommen till
Ängby Kulle – Med hållbarhet i fokus

I ett härligt grönskande område i Knivsta planerar TB-Gruppen att uppföra Ängby Kulle, ett modernt bostadsområde med hållbarhet i fokus. Drygt 250 bostäder fördelat på fyra olika kvarter kommer att växa fram.

Ängby Kulle blir en plats för dig med en hållbar och medveten livsstil. Vi kommer bland annat att satsa på modern teknik, solceller samt en välkomnande utformning av utemiljön. Informella mötesplatser tillsammans med modern informationsteknik går hand i hand med en mänsklig skala i arkitekturen.

Det kommer även att finnas lokaler i markplan. Kanske något för dig som vill jobba nära hemmet? Det är dock bara ett stenkast till stationen, så du tar dig snabbt både norrut och söderut med pendeln.

I Ängby Kulle lever du omsluten av gröna innergårdar med gemensamma uteplatser. Trädplanteringar, möjligheter till odling samt cykelförråd kommer att prägla gårdarna.

Du bor lägenheter från 1 till 5 rum och kök, samt i stadsradhus. Framtagandet av de fyra kvarteren samordnas av PETRA Arkitektur. Just nu pågår arbete med att ta fram en detaljplan. Säljstart planeras till någon gång under 2018.

Ängby Kulle

.

.

.

.

SNABBFAKTA

KOMMUN: Knivsta

OMRÅDE: Ängby

BOSTADSTYP: Lägenheter och stadsradhus

ANTAL: ca 250

SÄLJSTART: 2018

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av Ängby Kulle?

»HÄR KAN DU FYLLA I DINA UPPGIFTER

KONTAKT

JENNY LINDSTRÖM, TB

Projektutvecklare.

jenny.lindstrom@tb.se

+46(0)70-377 27 26 

Östra Sala backe – en modernt och spännande område

Östra Sala backe är en del i ett nytt utvecklingsområde i östra Uppsala. Området byggs med människan i centrum samt med de senaste rönen och innovationerna inom teknik och miljö. Området länkar ihop Sala backe och Årsta på ett naturligt sätt. På endast 10 minuter når du centralstationen med cykel och till Gränby Centrum promenerar du på 10 minuter.

Uppsala – en stad att trivas i

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Staden är främst känd för sina universitet, sin historia och sitt rika kulturliv, men det finns även en hel del annat att upptäcka. Parker, friluftsområden och spännande evenemang gör sitt till för att så många människor söker sig hit. I Uppsala kan du växa och utvecklas på dina egna villkor.